Projek Memikat Suami Full Episod

Tonton Projek Memikat Suami Full Episod Full Movie Online - Projek Memikat Suami Full Episod Online - Download Projek Memikat Suami Full Episod - Download Projek Memikat Suami Full Episod Free - Tonton Projek Memikat Suami Full Episod Online For Free - Watch Projek Memikat Suami Full Episod Online - Projek Memikat Suami Full Episod Live Streaming. Tonton Projek Memikat Suami Full Episod

Jumlah Episod: 13

Episod : TAMAT

Kategori: Drama

Update: 31/3/14



Tonton
Episod 1Episod 2Episod 3Episod 4Episod 5Episod 6Episod 7
Episod 8Episod 9Episod 10Episod 11Episod 12Episod 13
Download
Episod 1Episod 2Episod 3Episod 4Episod 5Episod 6Episod 7
Episod 8Episod 9Episod 10Episod 11Episod 12Episod 13

Sinopsis Projek Memikat Suami 

Projek Memikat Suami mengisahkan NAWWAL HUSNA, baru sehari pulang ke tanah air selepas tamat pengajian, dia dikejutkan dengan berita peminangannya. Demi ummi dan babah, Husna bersetuju dengan permintaan itu meskipun dia tahu sangat sukar untuk bersama dengan lelaki yang memang tak sukakan dia.

“Jangan menyesal, little girl. Awak ingat taktik awak tu bagus sangat? Awak nak sangat kahwin dengan saya? Okey, saya akan bagi tahu mama yang saya setuju. Cik Nawwal Husna, awak akan jadi isteri saya. Awak ingat awak dah menang? I promise you, for every day of our married life, you will regret what you have done today.” – Zahrain Alimin.

 Hidup berumah tangga dilayari berbekalkan nasihat dan petua dari kakak-kakaknya, yang lebih dikenali sebagai Master-ji dan Side-kick.. “Buat apa kalau Puan Sri berkenan, tapi tuan punya badan tidak!” – Nawwal Husna “Una tak pernah terfikir ke, kalau Puan Sri boleh berkenan kat Una, kenapa Una tak buat anaknya pun berkenan kat Una?” - Najla Berjayakah Nawwal Husna memikat suaminya si mamat ketul ais beku, Zahrain Alimin?

Bolehkah ketul ais beku ini dicairkan? “Sayang... Abang tak tahu bila abang jatuh cinta dengan sayang, sebab abang sibuk sangat hendak membenci sayang. Benci, benci, benci, tup-tup, in love. Bila jatuhnya pun abang tak tahu,” - Zahrain Alimin Apabila mereka sudah menemui cinta itu, wujud pula penghalang dek rasa cemburu dan fitnah. Berjayakah mereka mempertahankan rasa cinta yang baru hendak bercambah? Ikuti cabaran dan usaha Nawwal Husna untuk membina rumah tangga bahagia!
 
flm2u |ceritamaster | malaymovieonline | ohumedia | kepalabergetar | dramatvonline | moviegempak | mhomuvee | tontontube | gengtube | mmfonline | malaymovie | tonton | media.khalstore | xesiontube | moviesinfobsyok | acg-tube | perekacerita | layanon9 | malaywatchtube | layanmovie | teamkuryu | dfm2u